neljapäev, 21. märts 2013

TARTUS KÄIDUD ...

Kolmapäeval toimus loodusringi järjekordne reis. Seekord oli külaskäigu eesmärk vaadata üle Ahhaa anatoomiakollektsioon. Kahjuks oli lasteni jõudnud haigustelaine ja päris mitu ütles oma bussikoha üles. Väljasõit oli varakult, sest Tartu pidime jõudma juba kella 11ks. Kuna teed olid head ja buss kiire, jõudsime külastuskeskusesse varem ja saime seal ringi vaadata. Kell 11.30 tehti meile giidi saatel ringkäik. Kahjuks näitusealal pilte teha ei lubatud, seega on mõni pilt ainult algusest ja Ahhaa keskusest üldiselt - pildid siin (parool Ahhaa13). Kui luid ja skelette oli päris mõnus vaadata, siis ajude ja südamete juures läks mõnigi näost valgeks ja eemaldus grupist. Julgemad poisid said päris südant katsuda ja kõhuusse uurida. Päris palju oli keerulisi asju, mis arstitudengile ainult mõistetav. Giid oli lahke jutuga ja kiitis meie lapsi, kes tähelepanelikult kuulasid ja küsimustele vastata mõistsid. Igatahes põnev väljapanek, mis julgematel kindlasti tasub külastamist.
Traditsiooniliselt külastasime 4D kino Lõunakeskuses, kus seekord näidati meile ühe raha eest kaks filmi. Ja korraliku adrenaliinilaksu said kõik kätte, kes silmad lahti julgesid hoida.
Aitäh Teile - Rebecca, Laura Lii, Triini, Keidi, Kristel, Lisette, Iris, Gertten, Reemo, Karl, Egert ja Kevin meeldiva seltskonna eest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar