kolmapäev, 28. jaanuar 2015

AHHAAs käidud

27. jaanuaril käisime Ahhaas uut näitust vaatamas. Seekord oli teemaks Saurused. Ahhaa keskuses oli üleval
näitus dinosaurustest. Kujud olid (väidetavalt) elusuuruses, liigutasid ja häälitsesid. Küsisin giidilt, kas nad töötavad arvutiprogrammidega. Aga seal sees olevat hoopis hüdrauliliste pumpade süsteem, mis teatud rütmi järgi töötavad. Väga elutruud nägid välja küll. Lasteaia mudilased igatahes kiljusid, kui türannosaurus nende poole kummardas ja möirge kuuldavale lasi. Ülejäänud väljapanek oli tavapärane oma headuses.
Töötoas tegime seekord liikuvate silmadega sauruse pead. Tegelikkuses oli see lihtsalt paberi voltimine. Aga kõik võtsid oma kujukese kaasa (iseasi kui palju neid tervena koju jõudsid).
Järgmine peatus oli Lõunakeskuses, kus vaatasime 4D filme Sauruste safari ja Metsik Lääs. Adrenaliinilaksu said ilmselt kõik, kes vaadata julgesid. Siis söögipaus ja kojusõit. 
Seekord ei saanud meiega kaasa tulla Ants, vaid tellisime bussi Prestost koos bussijuhi Raimoga. Meie kooli lastest sõitsid kaasa Ott-Joosep, Egert, Kendra, Lisette, Iris, Emily, Karl, Kaur, Siim, Laura Lii, Gethel, Kendro, Andree, Kristofer ja Arti. Keidi jäi kahjuks haigeks. Et buss pooltühjalt ei sõidaks tulid linnast veel kaasa Kristel ja Reelika. Aitäh kõigile!
Pilte, mis klõpsutatud sai näed siit (parool Ahhaa15)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar