pühapäev, 22. jaanuar 2012

AHHAAs käidud

Reedel lõpuks saime tehtud oma kaua plaanitud reisi Tartu Ahhaasse. Tõrkeid oli küll mitu ... Paljud meie koolist on seal juba käinud ja mitmed õpetajad teistkordsele reingile ei lubanud, ka piiras perede rahaline seisukord peale aastavahetuse pidustusi. Aga lõpuks saime 12 inimest kokku ja sõit võis alata.
Meil oli plaanitud jõuda Tartu 11.30, kuid kahjuks sattusime peale Tallinn-Tartu mnt-l toimunud hukkunuga avariile ja seisime ummikus peaaegu kolveerand tundi. Seetõttu tuli meie ajad Tartus ümber liigutada, kuid tänu lahkele seltskonnale keskuses saime kõik tegevused kenasti tehtud. Kuulasime muusikatoas erinevaid heli tegevaid riistapuid (pildil tuututavad Silver ja Ingmar kuumade metalltorudega), tegime käsikelladega ansamblit, vaatasime planetaariumietendust, hullasime erinevatel atraktsioonidel, vaatasime näitust ja kella kolme ajal võtsime suuna Ahhaa 4D kinno. Vaatasime filmi "Metsikud kurvid" . Osale seltskonnast jäi sellest väheks ja vaatasid otsa kohe ka "Kuristikuralli". Lisaks oli veidi vaba aega Lõunakeskuses ning sõit kodu poole võis alata.
Aitäh seltskonna eest, Elisabeth, Kevin, Viljar, Silver, Ita, Kristel, Sirli, Kendra-Lisandra, Ingmar, Brenda, Ally-Ly, Ketriin!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar